divendres, 10 de febrer de 2017

ESCALFEM MOTORS... / CALENTANDO MOTORES

Com veiu, ja tenim la imatge que il·lustra la V Edició del Concurs de Microrelats de temàtica marítima. Esperem que us agradi i sigui una font d’inspiració per a vosaltres!

I és que el concurs és a punt d’iniciar la seva travessia! A partir del 25 de febrer ja podreu començar a enviar-nos els vostres microrelats inspirats en la tragèdia del Titanic.

En breu podreu consultar les bases que conformen la normativa del concurs: aquí trobareu tota la informació necessària per a poder participar: termini de presentació de microrelats, dates de publicació de guanyadors i d'entrega de premis, nom de patrocinadors i col·laboradors, premis...Quan arribi el 25 de febrer, activarem també la pestanya de participació per a què podeu enviar-nos les vostres obres.

Aprofitem per recordar-vos que podeu animar l'espera publicant les vostres idees, comentaris o mini relats fent servir l'etiqueta de Twitter #mmbmicrorelats.


Cada cop queda menys pel tret de sortida: sabeu ja quines apassionants històries ens fareu viure a bord del vaixell més famós de la història?

-------------------------------------------------------------------------------------

Como habréis podido comprobar, ya tenemos la imagen que ilustrará la V Edición del Concurso de Microrelatos de temática marítima. ¡Esperamos que os guste y os sirva de inspiración!

En breve podréis consultar las bases que conforman la normativa del concurso: aquí encontraréis toda la información necesaria para poder participar: plazos de presentación de microrelatos, fechas de publicación de ganadores y de la entrega de premios, nombre de patrocinadores y colaboradores, premios...Cuando llegue el 25 de febrero, activaremos también la pestaña de participación para que podáis enviarnos vuestras obras.

Aprovechamos para recordaros que podéis animar la espera publicando vuestras ideas, comentarios o mini relatos mediante la etiqueta de Twitter #mmbmicrorelats.

Cada vez falta menos para el pistoletazo de salida: ¿sabéis ya cómo van a ser las apasionantes historias que nos haréis vivir a bordo del barco más famoso de la historia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta