dilluns, 22 de maig de 2017

DEMÀ CONTINUEM / MAÑANA SEGUIMOS

Queda clar que el Titanic és un tema molt inspirador, i la millor mostra la tenim en la gran quantitat de relats que ens han arribat durant l'últim cap de setmana! L'allau ha sigut tan considerable que no ens ha donat temps de publicar tots els relats que ens heu fet arribar. Així doncs, demà continuarem publicant els que encara falten.

I de seguida que estiguin tots publicats, només quedarà que el jurat es reuneixi per decidir els microrelats guanyadors. Pareu atenció al blog, perquè us continuarem informant de qualsevol novetat!


---------------------------------------------------------------------------------------

Queda claro que el Titanic es un tema muy inspirador,¡y la mejor muestra la encontramos en la gran cantidad de relatos que nos han llegado durante el último fin de semana! El alud ha sido tan considerable que no nos ha dado tiempo a publicar todos los relatos que nos habéis enviado. Así pues, mañana continuaremos publicando todos los que faltan.

En cuanto estén todos publicados, tan solo faltará que el jurado se reúna para escoger los microrelatos ganadores. ¡Prestad atención al blog, porque seguiremos informando de cualquier novedad!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta