dilluns, de febrer 4

VII EDICIÓ A LA VISTA! MITES DE MAR: MONSTRES I SIRENES/ ¡VII EDICIÓN A LA VISTA! MITOS DE MAR: MONSTRUOS Y SIRENAS

Ja tenim a punt la nova edició del Concurs de Microrelats Marítims! Aquest any comencem una mica més tard de l'habitual perquè, com ja us vam informar, hem canviat de plataforma. Hem integrat el blog del concurs en el nou portal web de l'MMB i ens hem hagut d'adaptar al nou format! Esperem guanyar amb el canvi i que vosaltres, autors i autores que ens seguiu i participeu, us hi sentiu còmodes.

Per accedir al nou blog del concurs, només cal que cliqueu en aquest enllaç. I, per si no us funciona, la nova adreça és www.mmb.cat/blog/microrelats/. Si entreu directament a la plana web de l'MMB (www.mmb.cat), el trobareu a la pestanya BLOG.

En quant a la inspiració, aquest any us proposem el següent tema: MITES DE MAR: MONSTRES I SIRENES. Tots els relats hauran de tractar aquesta temàtica, però sense més restriccions. L'elecció del gènere literari corre a càrrec de la imaginació de cadascú.

Recordeu que els relats no poden superar les 150 paraules, que es poden escriure tant en català com en castellà i que ens els heu de fer arribar mitjançant el formulari que trobareu al blog, a la pestanya PARTICIPA. Aquesta pestanya l'activarem el proper 11 de febrer!

Teniu tota la informació necessària a la pestanya de les BASES.

A partir del dia 11 de febrer, a partir de les 9 del matí, obrirem el termini de participació, i tindreu temps d'enviar-nos les vostres obres fins el 5 de maig.

Com sempre, posem al vostre abast l'etiqueta #mmmbmicrorelats per si voleu animar el concurs des de Twitter.

Que els mites de mar us inspirin! La nova edició és a punt de començar!

IMPORTANT!: Aquest serà l'últim post que pengem en aquest blog. A partir d'ara, totes les comunicaciones relacionades amb el Concurs de Microrelatas Marítims les faren des del nou blog!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

¡Ya tenemos a punto la nueva edición del Concurso de Microrelatos Marítimos! Este año arrancamos un poco más tarde de lo habitual porque, como ya os informamos, hemos cambiado de plataforma. hemos integrado el blog del concurso en el nuevo portal web del MMB y nos hemos tenido que adaptar al nuevo formato. Esperamos ganar con el cambio y que quienes nos seguís y participáis del concurso os sintáis como en casa.

Para acceder al nuevo blog del concurso, solo tenéis que clicar sobre este enlace. Y, por si no os fuciona, la nueva dirección es www.mmb.cat/blog/microrelats. Si entráis directamente en la página web del MMB (www.mmb.cat), lo encontraréis en la pestaña BLOG.

En cuanto a la inspiración, este año os proponemos el tema siguiente: MITOS DE MAR: MONSTRUOS Y SIRENAS. Todos los relatos deberán tratar esta temática, pero sin más restricciones. La elección del género literario corre a cargo de la imaginación de cada cual. 

Recordad que los relatos no pueden superar las 150 palabras, que se se pueden escribir tanto en catalán como en castellano, y que nos los tenéis que hacer llegar mediante el formulario que encontraréis en el blog, en la pestaña PARTICIPA. ¡Esta pestaña la activaremos el próximo 11 de febrero!

Tenéis toda la información necesaria en la pestaña de las BASES

A partir del día 11 de febrero, a partir de las 9 de la mañana, abriremos el plazo de participación, y tendréis tiempo de enviarnos vuestras obras hasta el 5 de mayo.

Como siempre, ponemos a vuestra disposición la etiqueta #mmbmicrorelats por si queréis animar el concurso desde Twitter.

¡Que los mitos del mar os inspiren! ¡La nueva edición está a punto de empezar!

¡IMPORTANTE!: Este será el último post que colgemos de este blog. ¡A partir de ahora, todas las comunicaciones relacionadas con el Concurso de Microrelatos Marítimos las haremos desde el nuevo blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta