dilluns, de gener 15

EN MARXA! / ¡EN MARCHA

Obrim ja el termini de presentació de microrelats! A partir d'avui, ja podeu enviar-nos els vostres microrelats ambientats en el pailebot Santa Eulàlia! Només heu d'entrar a la pestanya PARTICIPA AQUÍ i omplir el formulari amb les vostres dades i el vostre microrelat. Recordeu que tots els relats han d'incloure obligatòriament la següent construcció:

                  Un pailebot centenari

¡Abrimos ya el plazo de presentación de microrelatos! ¡A partir de hoy, ya podéis enviarnos vuestros microrelatos ambientados en el pailebote Santa Eulàlia! Tan solo tenéis que entrar en la pestaña PARTICIPA AQUÍ y rellenar el formulario con vuestros datos y vuestro microrelato. Recordad que todos los relatos deben incluir obligatoriamente la siguiente construcción:

                  Un pailebote centenario

Recordeu que teniu temps fins el 15 d'abril per enviar-nos els vostres microrelats ambientats en la tragèdia del vaixell més conegut de la història.

Recordad que tenéis tiempo hasta el 15 de abril para enviarnos vuestros microrelatos ambientados en la tragedia del barco más conocido de la historia.

Anirem publicant els microrelats en aquesta mateixa pestanya a mida que ens vagin arribant. Esperem publicar els primers el més aviat possible!

Iremos publicando los microrelatos en esta misma pestaña a medida que nos vayan llegando. ¡Esperamos publicar los primeros lo antes posible

Ànims, i molta sort a tots/es els/les participants!

¡Ánimo, y mucha suerte a todos/as los/las participantes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta