dimarts, de maig 22

LLIURAMENT PREMIS 2018 / ENTREGA PREMIOS 2018


Divendres passat, 18 de maig de 2018, va tenir lloc la cerimònia d'entrega de premis de la VI Edició del Concurs de Microrelats Marítims al vestíbul del Museu Marítim de Barcelona, integrada en els actes del Centenari del Pailebot Santa Eulàlia.

El pasado viernes, 18 de mayo de 2018, se celebró la ceremonia de entrega de premios de la VI Edición del Concurso de Microrelatos Marítimos en el vestíbulo del Museu Marítim de Barcelona, integrada en los actos del Centenario del Pailebote Santa Eulàlia.

Grup d'assistents escoltant amb atenció la lectura dels relats

Per començar, Mireia Mayolas, cap de l'Àrea d'Educació i Activitats de l'MMB va donar la benvinguda i va ser l'encarregada de la introducció i els agraïments. A continuació, Miguel López, tècnic de la mateixa àrea, va anar presentant els i les guanyadors i guanyadores de l'edició d'enguany.

Para empezar, Mireia Mayolas, responsable del Área de Educación y Actividades del MMB, dio la bienvenida y fue la encargada de la introducción y los agradecimientos. A continuación, Miguel López, técnico de la misma área, fue presentando a los y las ganadores y ganadoras de la edición de este año.

Mireia Mayolas presentant l'acte
Enguany, totes les persones premiades van poder assistir a l'acte. Després de les presentacions, i abans de recollir els premis, cadascuna va llegir davant l'audiència el seu relat. De la qualitat dels relats donen fe els forts aplaudiments que es van sentir després de totes les intervencions. A continuació uns presentem un recull d'imatges de tots i totes els guanyadores i les guanyadores.

Este año, todas las personas premiadas pudieron asistir al acto. Después de las presentaciones, y antes de recoger los premios, cada una leyó ante la audiencia su relato. De la calidad de todos los relatos dan fe los fuertes aplausos que se oyeron después de todas las intervenciones. A continuación, os presentamos algunas fotos de todos y todas los ganadores y las ganadoras.

Categoria A


Martina Yagües llegeix orgullosa el seu relat "Una amistat vertadera", que li va valer el tercer premi

"Era..." és el títol del relat que li va atorgar el segon premi a l'Emma López

El crit de socors "S.O.S." del Marcel Casas va ser guardonat amb el primer premi!

Categoria B


Anna Pons, tercer premi pel relat "Pesca d'alta mar"

La Iuna Solar llegeix "Vinculados", que va obtenir el segon premi de la categoria

I el primer premi va ser per l'Oriol Wei Fité, pel relat "Un record que porta l'ona, el xiuxieig que acompanya el vent.


Categoria CJèssica Ayala va fer una lectura apassionada del relat "Sopa de peix" amb el que va obtenir el tercer premi


Micròfon en mà, Rafel Casas llegeix "Diari d'un pailebot", relat guardonat amb el segon premi


El guanyador del primer premi, Cristòfol Sánchez, llegeix el relat "A un altre ritme"

Va ser un acte senzill però molt emocionant, durant el qual les autores i els autors es van poder conèixer i establir complicitats de cara a futures edicions.

Fue un acto sencillo pero muy emocionante, durante el cual las autoras y los autores pudieron conocerse y establecer complicidades de cara a futuras ediciones.

Foto de família: les guanyadores i els guanyadors de la VI Edició del Concurs de Microrelats
Des del Museu Marítim de Barcelona, volem agrair l'assistència a l'acte tant dels guanyadors i les guanyadores com dels seus acompanyants. Gràcies a la seva presència, vam gaudir d'una entrega molt emotiva.

Desde el Museu Marítim de Barcelona, queremos agradecer la asistencia al acto tanto de los ganadores y las ganadoras como de sus acompañantes. Gracias a su presencia, disfrutamos de una entrega muy emotiva.

Per últim, un gran reconeixement a les membres del jurat, i a tots els col·laboradors que ens han ajudat en la difusió i organització del concurs: Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. I, com no, un agraïment especial per a Casa del Libro i les editorials, Seix Barral, Destino, Planeta i Espasa, per entregar uns premis tan especials!

E-book Tagus que Casa del Libro va oferir com a primer premi de cada categoria

Por último, un gran reconocimiento para las miembros del jurado, y para todos los colaboradores que nos han ayudado en la difusión y organización del concurso: Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona y Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Y, como no, un agradecimiento especial para Casa del Libro y las editoriales Seixa Barral, Destino, Planeta y Espasa, por entregar unos premios tan especiales.

Esperem retrobar-nos en futures edicions del concurs. I estigueu atents al blog, perquè durant aquesta setmana penjarem en format digital el recull de tots els microrelats presentats a la VI Edició, i que tothom qui vulgui es podrà descarregar en format PDF.

Esperamos reencontrarnos en futuras ediciones del concurso. Y mucha atención al blog, porque durante esta semana publicaremos en formato digital el libro con todos los microrelatos de la VI Edición, que podréis descargaros en formato PDF.

Cap comentari:

Publica un comentari

Comenta