divendres, de gener 11

ENS TRASLLADEM! / ¡NOS TRASLADAMOS!


Ja tenim la VII Edició del Concurs de Microrelats marítims al forn i a punt per sortir a la llum! En breu us informarem fil per randa de tot, però el que ja us podem avançar és que canviem de plataforma!

Aprofitant que el Museu Marítim de Barcelona ha canviat fa poc la seva pàgina web (www.mmb.cat), traslladem el Concurs de Microrelats a un blog nou integrat dintres de la nova plataforma. De moment podeu consultar el nou web, tot i que encara no trobareu informació sobre el concurs. Estem acabant d’enllestir el nou blog que l’ha d’acollir.

Tan bon punt ho tinguem tot preparat, us informarem puntualment tant des d’aquí com des de la plana web de l’MMB i del nou blog. Això sí, un cop donem per encetat oficialment el concurs, tot es vertebrarà des del blog nou, i aquest que estàs llegint deixarà d’estar actiu.

Per si un cas no us podeu estar de començar a escriure, us avancem també quina serà la temàtica de la VII Edició. Mites de mar: monstres i sirenes.  A què esteu esperant per començar els vostres relats?

Us seguirem informant molt aviat!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

¡Ya tenemos la VII Edición del Concurso de Microrelatos marítimos en el horno y a punto para salir a la luz! En breve os informaremos de todo, pero lo que ya os podemos avanzar es que cambiamos de plataforma.

Aprovechando que el Museu Marítim de Barcelona cambió hace poco su portal web (www.mmb.cat), trasladamos el Concurso de Microrelatos a un blog nuevo integrado dentro de la nueva plataforma. De momento podéis consultar la nueva web, si bien aún no encontraréis información sobre el concurso. Estamos acabando de perfilar el nuevo blog que lo ha de albergar.

En cuanto lo tengamos todo preparado os informaremos puntualmente, tanto desde aquí como desde la página web del MMB y del nuevo blog. Eso sí, en cuanto arranque oficialmente el concurso, todo se vertebrará desde el blog nuevo, y este que lees ahora dejará de estar activo.

Por si acaso no podéis resistir la tentación de escribir, os avanzamos también la temática de la VII Edición: Mitos de mar: monstruos y sirenas. ¿A qué esperáis para empezar vuestros relatos?

¡Os seguiremos informando muy pronto!

Cap comentari:

Publica un comentari

Comenta