dimecres, de juny 14

ENTREGA DE PREMIS/ ENTREGA DE PREMIOS

Aquest proper divendres, dia 16 de juny, durem a terme l'últim acte de la V Edició del Concurs de Microrelats Marítims: la cerimònia d'entrega de premis.

Este próximo viernes, día 16 de junio, celebraremos el último acto de la V Edición del Concurso de Microrelatos Marítimos: la ceremonia de entrega de premios.

L'acte tindrà lloc al pailebot Santa Eulàlia, una de les embarcacions del Museu Marítim de Barcelona que exerceix d'ambaixador del museu. L'hora d'inici serà a les 18:00h, i gaudirem d'una cerimònia senzilla però molt emocionant. Després d'un breu parlament institucional, els guanyadors i les guanyadores del concurs tindran l'oportunitat de llegir els seus relats davant dels assistents, just abans de recollir els seus merescuts premis.

El acto se llevará a cabo en el pailebote Santa Eulàlia, una de las embarcaciones del Museu Marítim de Barcelona que ejerce de embajador del museo. La hora de inicio será a las 18:00h, y disfrutaremos de una ceremonia sencilla pero emocionante. Después de un breve parlamento institucional, los ganadores y las ganadoras del concurso tendrán la oportunidad de leer sus relatos a los asistentes, justo antes de recoger sus merecidos premios.

Per finalitzar l'acte, servirem una copa de cava i/o suc i serà el moment idoni per compartir experiències entre els participants i els organitzadors. Us hi esperem!

Para finalizar el acto, serviremos una copa de cava y/o zumo y será el momento ideal para compartir experiencias entre los participantes y los organizadores. ¡Os esperamos!

El pailebot es troba amarrat al Moll de la Fusta. A continuació teniu el plànol de situació.

El pailebote está amarrado en el Moll de la Fusta. A continuación tenéis el plano de situación.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta