dilluns, de juny 19

LLIURAMENT PREMIS 2017 / ENTREGA PREMIOS 2017

Divendres passat, 16 de juny, va tenir lloc al pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona la cerimònia de lliurament dels premis de la V Edició del Concurs de Microrelats.

El pasado viernes, 16 de junio, se llevó a cabo en el pailebote Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona la ceremonia de entrega de los premios de la V Edición del Concurso de Microrelatos.


Els assistents a l'entrega dels premis

Mireia Mayolas, cap de l'Àrea d'Educació i Activitats de l'MMB, va ser l'encarregada de donar la benvinguda als assistents i fer la introducció de l'acte. A continuació, l'Ismal García, tècnic de l'Àrea d'Educació i Activitats del museu va exercir de mestre de cerimònies, presentant a tots i totes els/les guanyadors/es de les tres categories de l'edició d'enguany. 

Mireia Mayolas, responsable del Área de Educación y Actividades del MMB, fue la encargada de dar la bienvenida a los asistentes y realizar la introducción del acto. A continuación, Ismael García, técnico del Área de Educación y Actividades del museo, ejerció de maestro de ceremonias, presentando a todos y todas los/las ganadores/as de las tres categorías de la edición de este año.


Mireia Mayolas, cap de l'Àrea d'Educació i Activitats,
donant la benvinguda als assistents

Va ser un acte breu però emotiu, sobre tot en el moment en que cada una de les persones premiades procedí a llegir el seu relat abans de rebre el premi, davant una audiència formada per uns 50 assistents, entre participants, familiars i organitzadors. La qualitat de tots els relats premiats va quedar palesa amb els forts aplaudiments que van rebre després de la lectura.

Fue un acto breve pero emotivo, sobre todo en el momento en el que cada una de las personas premiadas procedió a leer su relato antes de recibir el premio, ante una audiencia formada por unos 50 asistentes, entre participantes, familiares y organizadores. La calidad de todos los relatos se plasmó en los fuertes aplausos que recibieron después de la lectura.


Carla Verdejo, 1er Premi de la Categoria A,
llegeix el seu microrelat abans de recollir el premi
L'Emma Corral, 2on Premi de la Categoria A, no va poder
assistir, però l'Elena, la seva mare, va llegir orgullosa el seu relat.

L'Emma Corral, guanyadora del 2on premi de la Categoria B, no va poder assistir a l'acte d'entrega dels premis; l'Elena, la seva mare, va ser l'encarregada de llegir el seu relat davant els assistents. Per sort, l'Emma es va gravar fent la lectura del seu microrelat i, tot i que no es va poder projectar durant l'acte, només cal que cliqueu aquí per gaudir de la seva interpretació.

Emma Corral, ganadora del 2º premio de la Categoría B, no pudo asistir a la entrega de premios; Elena, su madre, fue la encargada de leer su relato ante la concurrencia. Por suerte, Emma se grabó leyendo su microrelato y, si bien no pudimos proyectarlo durante el acto, tan solo tenéis que clicar aquí para disfrutar de su interpretación.


L'Artiom Baranguer recull el diploma del
3er Premi de la Categoria A

Després del lliurament dels premis, i mentre preníem una copa de cava (o de suc, els més petits), participants i familiars van gaudir d'uns moments per poder compartir experiències.

Tras la entrega de los premios, y mientras tomábamos una copa de cava (o de zumo, los más pequeños), participantes y familiares pudieron disfrutar de unos momentos para compartir experiencias.


La guanyadora del 1er Premi de la Categoria B va ser
la Mary Sol Fiallos. Aquí la veiem llegint el seu relat. Li augurem
un gran futur com a escriptora!
Iker Martos va obtenir el 2on Premi de la Categoria B
amb un relat que tocava la fibra. Bravo Iker!
L'Oriol Fité va deixar tothom bocabadat amb la lectura
del seu microrelat, pel qual va obtener el 3er Premi de la Categoria B.

Des del Museu Marítim de Barcelona, volem agrair l'assistència a l'acte de tants participants i els seus acompanyants, i especialment als guanyadors i les guanyadores, que molt amablement van llegir els seus relats.

Desde el Museu Marítim de Barcelona, queremos agradecer la asistencia al acto de tantos participantes y sus acompañantes, y especialmente a los ganadores y las ganadoras, que muy amablemente leyeron sus relatos.


La guanyadora de la Categoria C, Mercè Piera, va fer honor al títol del seu
microrelat i ens va regalar una lectura amb una gran dosi de
"Sentit i Sensibilitat"

Katerina Milla, guanyadora del 2on Premi de la Categoria C,
llegint el seu relat "El buque de los sueños"
Emma Martí llegeix orgullosa el seu relat "Gel", pel qual
va obtenir el 3er Premi de la Categoria C

Per últim, un gran reconeixement als membres del jurat, i a tots els col·laboradors que ens han ajudat en la difusió i organització del concurs: Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. I, com no, un agraïment especial per a Casa del Libro i les editorials Alienta, Ariel, Austral, Cross Books, Seix Barral, Destino i Crítica, per entregar uns premis tan especials!
Imatge de l'e-reader Tagus amb el qual Casa del Libro va
obsequiar els Primers Premis de les tres categories

Por último, un gran reconocimiento a los miembros del jurado, y a todos los colaboradores que nos han ayudado en la difusión y organización del concurso: Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona y Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Y, como no, un agradecimiento especial para Casa del Libro y las editoriales Alienta, Ariel, Austral, Cross Books, Seix Barral, Destino y Crítica, ¡por entregar unos premios tan especiales!



Esperem retrobar-nos en futures edicions del concurs. I estigueu atents al blog, perquè durant aquesta setmana penjarem en format digital el recull de tots els microrelats presentats a la V Edició, i que tothom qui vulgui es podrà descarregar en format PDF.

Esperamos reencontrarnos en futuras ediciones del concurso. Y mucha atención al blog, porque durante esta semana publicaremos en formato digital el libro con todos los microrelatos de la V Edición, que podréis descargaros en formato PDF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta